Content page
Alm Equity köper 68 000 kvm av Scanprop | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Alm Equity köper 68 000 kvm av Scanprop

Köper resterande del i Telefonplan. Alm Equity köper delar av fastigheten Timotejen 19 (de äger sedan tidigare den andra delen)och hela Timotejen 28 vid Telefonplan. Fastigheterna simmerar 68 000 kvm BTA. Säljare är Scanprop. Alm Equity äger nu alla fastigheter de behöver för att gå igång med sitt stora omvandlingsprojekt på Telefonplan, bestående av projekten The Brick och Lilla Tellus. Tillsammans räknar de samman 108 000 kvm BTA bostadsyta. Totalt ska 1 050 bostäder byggas i projektet, samt handel och kontor.

Fastighetsvärlden Idag            2014-12-01

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Alm Equity köper 68 000 kvm av Scanprop

Köper resterande del i Telefonplan. Alm Equity köper delar av fastigheten Timotejen 19 (de äger sedan tidigare den andra delen)och hela Timotejen 28 vid Telefonplan. Fastigheterna simmerar 68 000 kvm BTA. Säljare är Scanprop. Alm Equity äger nu alla fastigheter de behöver för att gå igång med sitt stora omvandlingsprojekt på Telefonplan, bestående av projekten The Brick och Lilla Tellus. Tillsammans räknar de samman 108 000 kvm BTA bostadsyta. Totalt ska 1 050 bostäder byggas i projektet, samt handel och kontor.

Fastighetsvärlden Idag            2014-12-01

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed