Content page
Best of Brands öppnar i modevaruhuset Kfem | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Best of Brands öppnar i modevaruhuset Kfem

Hyr 1.000 kvm. Vällingby City har, genom Newsec, tecknat avtal med Best of Brands om att flytta den nuvarande butiken till ett nytt tvåplansläge i Kfem med öppning i dag, den 27 november. Utöver detta har även ett separat avtal tecknats om att flytta Best of Brands centrallager samt internethandel till Vällingby med start i mitten av 2015.

Den första etappen av den pågående ombyggnaden av Kfem är nu igång. Best of Brands flyttar in i en tvåplansbutik på cirka 1.000 kvm där dammodet är samlat på gatuplanet och herrmodet en trappa upp, medan Stadium tar sig an 1.550 nya kvm.

– Best of Brands är, och har varit, en strategisk hyresgäst i Kfem sedan starten 2008. Även nu när huset byter profil från varuhus till klassisk galleria kommer dem, tillsammans med Stadium samt H&M som öppnar i april 2015, att utgöra ankarhyresgästerna, berättar Peter Appelgren, centrumchef Vällingby City.

Ytan, som är på cirka 800 kvm, ligger ovanför det övre butiksplanet och har tidigare varit gemensamma personalutrymmen, kontor och lager för butikerna.

Fastighetsvärlden Idag          2014-11-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed