Content page
Fastpartner köper 25.000 kvm kontor i Stockholm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fastpartner köper 25.000 kvm kontor i Stockholm

Följ sajten för mer information. Fastpartner har tecknat avtal om förvärv av kontorsfastigheter i Stockholm motsvarande en uthyrningsbar yta om cirka 25 000 kvm, skriver bolaget i ett hemlighetsfullt pressmeddelande som skickades ut under tisdagseftermiddagen utan att nämna särskilt mycket mer information. Tillträde ska ske i januari 2015. Det finns ett tillträdesförbehåll i avtalet vilket gör att Fastpartner ej har möjlighet att precisera förvärvet ytterligare. Enligt uppgift till FV kan det eventuellt komma mer information under onsdagsförmiddagen. Följ sajten!

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-26

MER stenafastigheter.se

Comments are closed