Content page
Ryssland vägrar betala hyra på Lidingö | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ryssland vägrar betala hyra på Lidingö

Cirkusen fortsätter kring ”auktionshuset”. Det så kallade rysshuset på Kostervägen 5 på Lidingö såldes på exekutiv auktion – men ”cirkusen” kring huset är långt ifrån över. Nu har ägarna fått problem, kanske föga överraskande, med sina hyresgäster. Ryska federationen, som tidigare ägde huset, vägrar bland annat att betala hyran, skriver DN. Ryska federationen, som tidigare ägde tolvvåningshuset, har vägrat att erkänna försäljningen, flytta från fastigheten och betala hyra för de senaste tre månaderna, uppger tidningen.

– Väljer de att bråka så ökar skulden varje månad, säger advokat Stefan Häge, som representerar LFO Fastighets AB och som även är delägare, till DN.

Huset kostade 12 miljoner att ropa in. Det värderades till 62 miljoner för två år sedan.

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-24

MER stenafastigheter.se

Comments are closed