Content page
Fyller upp anrik centralstation | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fyller upp anrik centralstation

Trelleborgs Hamn AB bygger om den gamla anrika Centralstationen för att på nytt kunna ta emot persontåg. Bolaget har nu tecknat hyreskontrakt med Pressbyrån, Pölsemannen och Bankomaten om att driva handel i banhallen. Sedan tidigare finns en handfull hyresgäster, bland annat LRF Konsult, Trans Cargo och Väte Consulting. .

Det är Rederic Property Management AB har genomfört uthyrningarna.

Pågatågen ska åter börja trafikera Trelleborg i december 2015. Trelleborg anlägger samtidigt ett nytt resecentrum där man samlar allt resande med regionbuss, lokalbuss, taxi och tåg. Man räknar med att runt 7.000 personer kommer att använda resecentrum varje dag.

Läs mer om utvecklingen av hamnområdet i Trelleborg i magasinet Fastighetsvärlden Nr 7-8/2014.

FV Idag 2014-11-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed