Content page
Lindahl: Tre ändringar som fastighetsbolagen måste känna till – del 3 | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lindahl: Tre ändringar som fastighetsbolagen måste känna till – del 3

Vid årsskiftet ändras plan- och bygglagen så att processerna ska bli enklare och effektivare. Under tre dagar – med avslutning i dag – presenterar Maria Ingelsson och Jenny Hayden på Advokatfirman Lindahl tre ändringar. - Det är ändringar som fastighetsbolagen måste känna till – och de tydligare reglerna borde välkomnas av branschen, säger de. I dag: Ny lag om riktlinjer för kommunala markanvisningar.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Lindahl: Tre ändringar som fastighetsbolagen måste känna till – del 3

Vid årsskiftet ändras plan- och bygglagen så att processerna ska bli enklare och effektivare. Under tre dagar – med avslutning i dag – presenterar Maria Ingelsson och Jenny Hayden på Advokatfirman Lindahl tre ändringar. - Det är ändringar som fastighetsbolagen måste känna till – och de tydligare reglerna borde välkomnas av branschen, säger de. I dag: Ny lag om riktlinjer för kommunala markanvisningar.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Lindahl: Tre ändringar som fastighetsbolagen måste känna till – del 3

Vid årsskiftet ändras plan- och bygglagen så att processerna ska bli enklare och effektivare. Under tre dagar – med avslutning i dag – presenterar Maria Ingelsson och Jenny Hayden på Advokatfirman Lindahl tre ändringar. - Det är ändringar som fastighetsbolagen måste känna till – och de tydligare reglerna borde välkomnas av branschen, säger de. I dag: Ny lag om riktlinjer för kommunala markanvisningar.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed