Content page
Flera transaktioner att vänta | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Flera transaktioner att vänta

2014 har hittills varit ett bra transaktionsår och 2015 lär inte bli sämre. – Vi ser en aktivitet som vi inte sett sen 2006, 2007, sade Johan Ericsson på Catella under gårdagens Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Flera transaktioner att vänta

2014 har hittills varit ett bra transaktionsår och 2015 lär inte bli sämre. – Vi ser en aktivitet som vi inte sett sen 2006, 2007, sade Johan Ericsson på Catella under gårdagens Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Flera transaktioner att vänta

2014 har hittills varit ett bra transaktionsår och 2015 lär inte bli sämre. – Vi ser en aktivitet som vi inte sett sen 2006, 2007, sade Johan Ericsson på Catella under gårdagens Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed