Content page
Thorén chef för Savills förvaltning | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Thorén chef för Savills förvaltning

En viktig roll i företagets framtidssatsning. Savills har anställt Christian Thorén som ny Förvaltningschef och han gör sin första arbetsdag den 17 november. Thorén kommer närmast från CBRE-Basale där han arbetat som affärsutvecklingschef sedan hösten 2011.

Christian Thorén
Christian Thorén

Savills arbetar aktivt för att utöka sin förvaltningsverksamhet och har den senaste tiden gjort flera rekryteringar i linje med den satsningen.

– Vi vill ha en större bredd på vår förvaltningsverksamhet, bland annat genom ett större inslag av förvaltning av kommersiella fastigheter. I det ligger en satsning på retailfastigheter. Dessutom satsar vi på att utöka inslaget av projektledningsuppdrag, både i våra förvaltningsuppdrag och mot andra kunder, säger Anders Nyström som är chef för Savills svenska verksamhet.

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed