Content page
Platzer tecknar hyresavtal i centrala Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Platzer tecknar hyresavtal i centrala Göteborg

Under hösten har Platzer hyrt ut drygt 3 200 kvm i fastigheterna runt Centralenområdet.  De hyresgäster som Platzer har tecknat hyresavtal med under hösten är: Göteborgs Kvinnoklinik, Admeta, PromikBook, MTR Express och LaSSe Brukarstöd på sammanlagt ca 2 000 kvm fördelat över fastigheter på Lilla Bommen, Gullbergsvass och Odinsgatan.

Dessutom har avtal om sammanlagt cirka 1 200 kvm tecknats på Gullbergsvass i bolagets nyförvärvade fastighet Tennet. De hyresgäster som flyttar in, eller utökar, är Superoffice, Conscriptor, DNV och VIA Egencia.

– Områdena Lilla Bommen, Gullbergsvass och Odinsgatan runt centralstationen tillhör CBD i Göteborg och vi upplever ett fortsatt stort intresse på marknaden för våra lokaler där. Jag är övertygad om att den stadsutveckling som planeras i området kommer att stärka områdets attraktionskraft ytterligare, säger Platzers VD P-G Persson.

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed