Content page
Arvid Lindqvist ny analyschef hos Catella | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Arvid Lindqvist ny analyschef hos Catella

Newsecs chefsekonom går till konkurrent. Catella rekryterar Arvid Lindqvist som analyschef på fastighetsrådgivningen i Stockholm. Han kommer senast från rollen som chefsekonom på Newsecs analysavdelning.

– Catellas starka ställning inom fastighetsrådgivning och kapitalmarknadsrelaterade fastighetsaffärer baseras på ett starkt marknadskunnande där analysfunktionen är central. Vi är väldigt glada över att Arvid, som är en känd profil i branschen, förstärker vår analysavdelning, säger Johan Ericsson, chef för den svenska fastighetsrådgivningen.

Arvid Lindqvist tillträder tjänsten som analyschef i januari 2015. Han kommer senast från rollen som chefsekonom på Newsec där han har arbetat sedan våren 2008. Han har en magister i nationalekonomi och på Newsec ansvarade han för gruppens makro- och fastighetsekonomiska prognoser för Norden och Baltikum. Han ansvarade även för produktionen av marknadsrapporten Newsec Property Outlook.

Catellas fastighetsrådgivning omfattar tre tjänsteområden, Försäljning och förvärv, Kapitalmarknad samt Strategi och analys.

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed