Content page
Två nya företag till Lyckholms | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Två nya företag till Lyckholms

IT-bolagen Advance och Apper har tecknat kontrakt för sammanlagt drygt 2 000 kvadratmeter i Centurägda Lyckholms i Göteborg. A-huset är nu uthyrt till 70 procent. Byggnationen av B-huset, om 4 000 kvadratmeter inleds 1 december.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Två nya företag till Lyckholms

IT-bolagen Advance och Apper har tecknat kontrakt för sammanlagt drygt 2 000 kvadratmeter i Centurägda Lyckholms i Göteborg. A-huset är nu uthyrt till 70 procent. Byggnationen av B-huset, om 4 000 kvadratmeter inleds 1 december.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Två nya företag till Lyckholms

IT-bolagen Advance och Apper har tecknat kontrakt för sammanlagt drygt 2 000 kvadratmeter i Centurägda Lyckholms i Göteborg. A-huset är nu uthyrt till 70 procent. Byggnationen av B-huset, om 4 000 kvadratmeter inleds 1 december.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed