Content page
JLL Tenzing rekryterar retailexpert | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

JLL Tenzing rekryterar retailexpert

JLL Tenzing Capital Markets rekryterar Fredrik Tellefsen till kontoret i Stockholm. Tellefsen har sedan 2004 arbetat som rådgivare med fokus på uthyrning och utveckling av lokaler inom detaljhandelssektorn och kommer närmast från The Retail Headquarters.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

JLL Tenzing rekryterar retailexpert

JLL Tenzing Capital Markets rekryterar Fredrik Tellefsen till kontoret i Stockholm. Tellefsen har sedan 2004 arbetat som rådgivare med fokus på uthyrning och utveckling av lokaler inom detaljhandelssektorn och kommer närmast från The Retail Headquarters.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

JLL Tenzing rekryterar retailexpert

JLL Tenzing Capital Markets rekryterar Fredrik Tellefsen till kontoret i Stockholm. Tellefsen har sedan 2004 arbetat som rådgivare med fokus på uthyrning och utveckling av lokaler inom detaljhandelssektorn och kommer närmast från The Retail Headquarters.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

JLL Tenzing rekryterar retailexpert

JLL Tenzing Capital Markets rekryterar Fredrik Tellefsen till kontoret i Stockholm. Tellefsen har sedan 2004 arbetat som rådgivare med fokus på uthyrning och utveckling av lokaler inom detaljhandelssektorn och kommer närmast från The Retail Headquarters.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed