Content page
Centur hyr ut 2000 kvm på Lyckholms | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Centur hyr ut 2000 kvm på Lyckholms

3.000 kvm lokaler återstår att hyra ut. IT-bolagen Advance och Apper har tecknat kontrakt för etablering av sina respektive verksamheter i Lyckholms i Göteborg, som ägs av Fastighets AB Centur. Med detta är huset uthyrt till 70 procent. Arbetet med att färdigställa Lyckholms pågår för fullt.

– Det är med stor glädje vi tecknar hyreskontrakt med Advance AB och Apper som båda är It-företag i framkant och som väl speglar den spridning av olika företag vi önskar inom kvarteret. Lyckholms skall bli en attraktiv mötes- och arbetsplats av toppklass i Göteborg, säger Börje Eckegren, projektutvecklare på Peab.

Advance har tecknat ett sexårigt hyresavtal om sammanlagt 1.700 kvm och flyttar in den 1 maj 2015. Apper har tecknat avtal gällande 473 kvm på plan 7.

Klara hyresgäster sedan tidigare är Sodexo, Advance, Apper samt Peab som samlokaliserar sin verksamhet i Göteborgsregionen på Lyckholms från och med 1 april 2015.

En sammanlagd yta om 3.000 kvm på de översta våningsplanen (10 – 13) är fortfarande tillgängliga för uthyrning. Byggnation av ytterligare en miljöcertifierad kontorsbyggnad om 4.000 kvm på området startas 1 december.

Fastigheten ägs och utvecklas av Fastighets AB Centur som bildades 2010 av Balder och Peab.

Fastighetsvärlden 2014-11-10

MER stenafastigheter.se

Comments are closed