Content page
Stendörren växer till 5 miljarder | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stendörren växer till 5 miljarder

Header Compression Sweden Holding AB tog vid en extra bolagsstämma i går, den 5 november, beslut om namnbyte till Stendörren Fastigheter AB samt ändring av verksamheten till fastighetsägande och fastighetsförvaltning som tidigare meddelats.

Dessutom meddelar bolaget att det avtalat om förvärv av fastigheter för ytterligare 900 miljoner kronor. Förvärven sker genom bolagsförvärv och aktielikviden för dessa förvärv betalas delvis med nyemitterade B-aktier i bolaget.

Redan tidigare har företaget meddelat om förvärv av fastigheter för drygt 2 miljarder kronor utöver det bestånd om 2 miljarder kronor som Kvalitena/Stendörren apporterat in. Det innebär att bolaget efter tillträde till samtliga fastigheter har ett fastighetsbestånd värt nära 5 miljarder.

Säljare till de fastigheter för 900 miljoner som nu förvärvas är främst Klövern, Kilenkrysset och Altira, vilka sålt direkt eller indirekt genom dotterbolag eller intressebolag.

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-06

MER stenafastigheter.se

Comments are closed