Content page
Hemsö förstärker i region Öst | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hemsö förstärker i region Öst

Hemsös region Öst är den region som vuxit mest sedan Hemsö bildades för fyra år sedan. Region Öst omfattar Stockholm med kranskommuner samt Västerås, Norrköping och Linköping. Nu förstärker Hemsö denna region med Peter Alvemur som ansvarig för projektutvecklingar och biträdande regionchef.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Hemsö förstärker i region Öst

Hemsös region Öst är den region som vuxit mest sedan Hemsö bildades för fyra år sedan. Region Öst omfattar Stockholm med kranskommuner samt Västerås, Norrköping och Linköping. Nu förstärker Hemsö denna region med Peter Alvemur som ansvarig för projektutvecklingar och biträdande regionchef.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed