Content page
Andersson Gustafsson flyttar och hyr 2.500 kvm i NK-huset | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Andersson Gustafsson flyttar och hyr 2.500 kvm i NK-huset

Adfokatfirma flyttar från Hötorget efter 20 år – Fyra alternativ. Efter mer än 20 år som hyresgäst på Kungsgatan 44 vid Hötorget i Stockholm har snabbväxande Andersson Gustafsson Advokatbyrå tecknat ett hyresavtal med Hufvudstaden i NK-huset. Hyresavtalet sträcker sig över sju år med inflyttning i juli 2015.

Advokatfirman hyr 2.500 kvm på plan 6 i NK-huset, vilket är den näst översta våningen. Ingång sker från Regeringsgatan 38. I NK-huset finns totalt 11.000 kvm kontorslokaler som successivt moderniseras till högsta standard.

Vid Hötorget hyr Andersson Gustafsson Advokatbyrå 1.700 kvm, i två våningsplan, från SEB Trygg Liv efter att successivt ökat lokalförhyrningen under främst de senaste åren. Advokatfirman hade främst fyra alternativ: Att utöka på hos nuvarande hyresgäst, vilket visade sig vara omöjligt, att flytta till Mästerhuset (med Pembroke som fastighetsägare), Citycronan (AMF Fastigheter) eller till NK-huset.

Ytterligare några intressanta alternativ presenterades, men då var det senare inflyttning som erbjöds. De geografiska ramar som Andersson Gustafsson Advokatbyrå satte upp i sökprocessen var inom rektangeln Vasagatan, Kungsgatan, Norrlandsgatan och Hamngatan.

– Vi är glada att kunna välkomna Andersson Gustafsson Advokatbyrå till oss på Hufvudstaden. Som kontorshyresgäst i NK-huset har de tillgång till ett brett serviceutbud som stödjer deras affärsverksamhet, säger Ivo Stopner, VD Hufvudstaden.

Andersson Gustafsson Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med fokus på bygg- och fastighetsbranschen. Byrån har cirka 60 medarbetare och rankas som en av Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning.

– Vi är mycket glada över att ha funnit vår nya lokal i Hufvudstadens fastighetsbestånd. Hufvudstaden är en fastighetsägare som vi har mycket stort förtroende för, säger Håkan Bjerle, Managing Partner, Andersson Gustafsson Advokatbyrå.

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-06

MER stenafastigheter.se

Comments are closed