Content page
Veidekke Bostad rekryterar ny regionchef i Skåne | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Veidekke Bostad rekryterar ny regionchef i Skåne

Veidekke Bostad rekryterar Charlotta Nilsén som ny chef för region Skåne. Hon kommer närmast från Riksbyggen där hon arbetat som marknadsområdeschef Syd, bostad.

Innan årsskiftet tillträder Charlotta Nilsén tjänsten som Regionchef för Veidekke Bostad i Skåne och går därmed även in i företagets ledningsgrupp. Charlotta har tidigare arbetat på NCC och kommer närmast från Riksbyggen.

Veidekke Bostad, som ingår i den norska Veidekke-koncernen, har sedan 1998 varit aktiva på den svenska marknaden, med fokus på de tre storstadsregionerna. Som chef för region Skåne kommer Charlotta Nilsén att ansvara för att utveckla bostadsaffären i Skåne samt att utveckla och stärka Veidekkes marknadsandel och närvaro i regionen.

– Med bred erfarenhet av branschen och en syn på ledarskap som stämmer väl överens med vår kultur, är jag övertygad om att Charlotta kommer att stärka både  utvecklingen av  vår verksamhet i Skåne och Veidekke Bostad, säger Per-Martin Eriksson, VD Veidekke Bostad.

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed