Content page
10 kvar som gör upp om ”Mäktigast 2014” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

10 kvar som gör upp om ”Mäktigast 2014”

Klart med Mäktigaste kvinnan och Årets rookie. Det är dags för slutredovisning av resultatet av omröstningen ”Mäktigast 2014”. Tio personer återstår att presenteras och nedräkningen fortsätter hät på Fastighetsvarlden.se där vi denna vecka varje dag presenterar två nya namn – som vanligt kl 11.11. De tio som återstår (i bokstavsordning, fjolårets placering i parentes):

  • Rutger Arnhult, Klövern (3)
  • Jens Engwall, Hemfosa (13)
  • Christian Hermelin, Fabege (11)
  • Johan Karlström, Skanska (5)
  • Fredrik Lundberg, Lundbergs (6)
  • Erik Paulsson, Hansan (4)
  • Biljana Pehrsson, Kungsleden (15)
  • Erik Selin, Balder (2)
  • Hans Wallenstam, Wallenstam (7)
  • Fredrik Wirdenius, Vasakronan (1)

Det står därmed klart att Biljana Pehrsson är framröstad som årets mäktigaste kvinna. Därmed blir det skifte på den posten även i år. I fjol hade Inga Berglund (Atrium Ljungberg) den högsta placeringen och under omröstningens sju första år hade Christel Armstrong Darvik den högsta placeringen. Årets rookie blev Carola Lavén, NCC, på 33:e plats.

Se placeringarna 26–50.

Se placeringarna 1–25.

Fastighetsvärlden Idag 2014-11-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed