Content page
Balder säljer hela sitt bestånd i Halmstad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Balder säljer hela sitt bestånd i Halmstad

Förvärvar 12 000 kvm för 177 miljoner. Balder har sålt samtliga sina fastigheter i Halmstad. De sålda fastigheterna är Hjärtat 4, Bonden 5, Flygaren 17 och Makrillen 8 (innehåller Hotel Continental där det finns 46 rum).

Fastigheterna summerar 12.675 kvadratmeter, varav Bonden 5 på Skånegatan 59 står för mer än hälften av ytan.

Det totala försäljningsvärdet uppgick till 177 miljoner kronor och ger en resultateffekt om 30 miljoner kronor före skatt.

Fastighetsvärlden kan berätta att det är den lokale affärsmannen Roger Johansson som förvärvat. Johansson grundade och byggde upp Marmite, Europas största tillverkare av kompositmarmorprodukter för badrum. Numera är han är han aktiv inom flera andra bolag.

Fastighetsvärlden Idag 2014-10-31

MER stenafastigheter.se

Comments are closed