Content page
Först BMW – nu Jaguar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Först BMW – nu Jaguar

I våras inledde Wästbygg arbetet med att bygga en bilanläggning åt Sagax i Danderyd där BMW Bavaria kommer att vara hyresgäst.

Nyligen blev det klart att samarbetet utvecklas ytterligare. Sagax har tecknat avtal med Wästbygg om att uppföra en bilanläggning i direkt anslutning till den påbörjade. Hyresgäst denna gång blir Jaguar Land Rover Stockholm.

Det nya uppdraget omfattar en komplett bilanläggning med försäljningslokal, verkstad, kontor samt p-garage på sammanlagt 3.500 kvm.

– Projektet inleds omgående, vilket passar bra eftersom vi har hela vår etablering på plats. Vi har haft ett mycket bra samarbete med Sagax i BMW-projektet och ser fram emot att få fortsätta att utveckla det här området tillsammans med dem, berättar Björn Jensen, projektledare på Wästbygg.

Wästbygg har nyligen tecknat avtal om att uppföra två bilanläggningar till i Stockholmsområdet. I november är det även dags för invigning av den hypermoderna anläggning man byggt åt Volkswagen i Skärholmen.

– Vi har ett brett referensregister när det gäller bilanläggningar och ses nu av många aktörer som ett tydligt förstahandsval när denna typ av projekt ska uppföras. Det är oerhört glädjande, konstaterar Magnus Rudén, affärsområdeschef kommersiellt på Wästbygg.

FV Idag 2014-10-29

MER stenafastigheter.se

Comments are closed