Content page
Academedia planerar att investera halv miljard i lokaler | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Academedia planerar att investera halv miljard i lokaler

Sedan år 2000 har Academedia, tillsammans med fastighetsägare, satsat cirka tre miljarder kronor kronor i nya skol- och förskolelokaler, och investeringstakten ökar - mellan januari 2014 och juni 2015 satsas omkring 550 miljoner i olika byggprojekt.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Academedia planerar att investera halv miljard i lokaler

Sedan år 2000 har Academedia, tillsammans med fastighetsägare, satsat cirka tre miljarder kronor kronor i nya skol- och förskolelokaler, och investeringstakten ökar - mellan januari 2014 och juni 2015 satsas omkring 550 miljoner i olika byggprojekt.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed