Content page
Lidjan trappar ner hos DTZ – satsar på Magnolia | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lidjan trappar ner hos DTZ – satsar på Magnolia

Agneta Jacobsson tf chef för capital markets. Fastighetsvärlden kan berätta att Fredrik Lidjan har lämnat sin roll som chef för capital markets hos DTZ Sweden. Från eget bolag arbetar han nu istället med flera uppdrag parallellt. Han har kvar en roll som senior advisor hos DTZ med ansvar för vissa nyckelkunder, men framförallt lägger han mycket av sin tid på Magnolia Bostad där han ansvarar för bolagets utveckling av hyresrätter.

– Beslutet att utöka mitt engagemang i Magnolia grundas på bolagets ambition att bli en av de större utvecklarna av hyresbostäder i landet, säger Lidjan till Fastighetsvärlden.

Företaget produktionsstartar i år 650 hyresrätter och ambitionen är att utveckla 1.500 hyresrätter per år. Lidjan har arbetat för Magnolia redan tidigare, i ägarbolagets styrelse samt i bolagets investeringskommitté.

DTZ  Sweden har tidigare tappat flera medarbetare inom capital markets. VD Agneta Jacobsson är nu tf chef för enheten.

Fastighetsvärlden Idag 2014-10-28

MER stenafastigheter.se

Comments are closed