Content page
Oscar i nytt stort bostadsprojekt inom tullarna | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Oscar i nytt stort bostadsprojekt inom tullarna

Köper in sig i ”Länsstyrelsens hus” med 50 procent. Oscar Properties Holding förvärvar 50 procent av fastigheten Murmästaren 3 på Kungsholmen i Stockholm från Balder. Det underliggande värdet för hela fastigheten uppgår till 490 miljoner kronor. Det är samma värde för fastigheten som när Balder köpte den från Vasakronan (läs mer i länkarna nedan).

Osvar Properties och Balder avser att konvertera kontorsfastigheten om 16.000 kvm till bostäder. Balders VD Erik Selin har tidigare berättat om planerna på att göra om huset till bostäder eller eventuellt hotell.

För närvarande hyr Länsstyrelsen lokalerna men kommer att avflytta därifrån. (läs mer i länkarna nedan)

Fastigheten har adress Hantverkargatan 29 och Garvargatan 8-12.

– Murmästaren 3 är en fastighet som vi är mycket glada över att ha i vår portfölj. Fastigheten har stor potential och ligger på ett av Kungsholmens bästa lägen, säger Oscar Properties VD Oscar Engelbert.

Fastighetsvärlden Idag 2014-10-24

MER stenafastigheter.se

Comments are closed