Content page
Serneke får stort uppdrag i Djurgårdsstaden | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Serneke får stort uppdrag i Djurgårdsstaden

Värmdö Bygg, som numera ingår i Serneke-koncernen, har fått i uppdrag av Svenska Bostäder att på totalentreprenad bygga Kvarteret Björnlandet bestående av flerfamiljshus med 158 lägenheter, lokaler och förskoleverksamhet. Kvarteret ligger i Norra Djurgårdsstaden och kontraktssumman är på 350 miljoner.

Hela kvarteret i Norra Djurgårdsstaden kommer underbyggas med garagevåning och ovanpå garaget blir det tre punkthus och ett lamellhus. Arbetet med projektet påbörjas omgående och det väntas stå klart under 2017.

– Vi är oerhört glada som återigen fått förtroende att utföra ett stort projekt åt Svenska Bostäder, som är en oerhört viktig kund för Värmdö Bygg. Det är vårt första projekt i Norra Djurgårdsstaden, säger Patrik Lindh, VD för Värmdö Byggentreprenader AB och regionchef för Serneke region öst.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed