Content page
East Capital köper i Tallinn | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

East Capital köper i Tallinn

East Capital Baltic Property Fund II köper kontorsfastigheten Metro Plaza i Tallinn, Estland, för 21,8 miljoner euro, motsvarande cirka 200 miljoner kronor. - Vårt köp av Metro Plaza är ytterligare en investering som visar hur fördelaktig den baltiska fastighetsmarknaden är just nu, säger Kestutis Sasnauskas, vd på East Capital Private Equity och Real Estate.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

East Capital köper i Tallinn

East Capital Baltic Property Fund II köper kontorsfastigheten Metro Plaza i Tallinn, Estland, för 21,8 miljoner euro, motsvarande cirka 200 miljoner kronor. - Vårt köp av Metro Plaza är ytterligare en investering som visar hur fördelaktig den baltiska fastighetsmarknaden är just nu, säger Kestutis Sasnauskas, vd på East Capital Private Equity och Real Estate.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed