Content page
Hemfosa förlänger och bygger nytt för Alingsås tingsrätt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hemfosa förlänger och bygger nytt för Alingsås tingsrätt

Hemfosa tecknar 15-årigt avtal med Domstolsverket i Alingsås och bygger till cirka 1.000 kvm tingssalar och kontor. I samband med detta anpassas och uppgraderas även befintliga kontors- och gemensamhetsytor för tingsrätten som redan idag är hyresgäst i fastigheten.

Projektet består i att uppföra en helt ny byggnad samt renovera en befintlig byggnad med syftet att skapa fler och mer ändamålsenliga lokaler för tingsrätten.

– Domstolsverket är en stor hyresgäst för Hemfosa i det prioriterade segmentet samhällsfastigheter och vi ser det som positivt att i nära samarbete kunna genomföra detta projekt för att skapa moderna och funktionella lokaler för tingsrätten. Att utveckla och anpassa fastighetsbeståndet för hyresgästernas behov är en central del i vår förvaltning, säger Jens Engwall, VD för Hemfosa Fastigheter AB.

Fastighetsvärlden Idag 2014-10-20

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Hemfosa förlänger och bygger nytt för Alingsås tingsrätt

Hemfosa tecknar 15-årigt avtal med Domstolsverket i Alingsås och bygger till cirka 1.000 kvm tingssalar och kontor. I samband med detta anpassas och uppgraderas även befintliga kontors- och gemensamhetsytor för tingsrätten som redan idag är hyresgäst i fastigheten.

Projektet består i att uppföra en helt ny byggnad samt renovera en befintlig byggnad med syftet att skapa fler och mer ändamålsenliga lokaler för tingsrätten.

– Domstolsverket är en stor hyresgäst för Hemfosa i det prioriterade segmentet samhällsfastigheter och vi ser det som positivt att i nära samarbete kunna genomföra detta projekt för att skapa moderna och funktionella lokaler för tingsrätten. Att utveckla och anpassa fastighetsbeståndet för hyresgästernas behov är en central del i vår förvaltning, säger Jens Engwall, VD för Hemfosa Fastigheter AB.

Fastighetsvärlden Idag 2014-10-20

MER stenafastigheter.se

Comments are closed