Content page
Så stora ska Victoria’s Secret bli i Sverige | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Så stora ska Victoria’s Secret bli i Sverige

Vill öppna 10-15 butiker. Den 29 september öppnade Victoria’s Secrets första citybutik i Sverige på Hamngatan 31, i en fastighet som ägs av Vasakronan (läs mer här). Det är även en av de allra första cityetableringarna i Europa för det amerikanska underklädesmärket.

Fastighetsvärlden kan avslöja att expansionen i Sverige och Norden kommer att fortsätta. Agora Trading, som har rättigheter för Victoria’s Secret i Norden, planerar för fler än tio butiker.

– Vi räknar med att öppna några butiker under 2015. Vi tar det steg för steg. Både stadskärnor och större köpcentrum är intressanta. Jag hoppas att vi kommer att finnas i alla de ledande köpcentrumen, säger Panagiotis Madamopoulos-Moraris, strategidirektör Agora Trading, till Fastighetsvärlden.

Han vill inte peka ut några städer, men Göteborg och Malmö är aktuella liksom de övriga nordiska huvudstäderna. Han vill inte heller kommentera om det kan bli fler butiker i centrala Stockholm. I samtliga fall handlar det om konceptet ”Beauty & Accessories Store”. Där säljs underkläder, skönhetsprodukter och accessoarer, men till exempel inte hela klädutbudet. Det som efterfrågas är lokaler som är mellan 110 och 150 kvm.

– Vi letar efter lokaler i absolut bästa läge. Vi letade länge i Stockholm innan vi hittade butiken på Hamngatan, men det är svårt att hitta rätt. Det känns som vi sett alla tillgängliga butikslokaler i hela Stockholm, säger Panagiotis Madamopoulos-Moraris till Fastighetsvärlden.

Sedan tidigare finns mindre konceptbutiker på flygplatserna Arlanda och Landvetter.

Fastighetsvärlden Idag    2014-10-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed