Content page
Kungsleden säljer i Täby | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kungsleden säljer i Täby

Säljer två fastigheter. Kungsleden säljer två fastigheter i Täby för 130 miljoner till ett privatägt fastighetsbolag och fortsätter därmed att renodla sitt fastighetsbestånd i enlighet med den lagda strategin och säljplanen. JLL Tenzing var rådgivare till Kungsleden i affären. Fastigheterna Åkerby 4 och 12 ligger i Täby utanför Stockholm och huserar idag Täby Park Hotell, en del av hotellkedjan Best Western Hotel. Den uthyrningsbara arean uppgår till 13 600 kvm och frånträde kommer att ske i december. Försäljningspriset ligger i nivå med det bokförda värdet.

– Vårt intensiva arbete med att renodla Kungsledens fastighetsportfölj fortsätter i och med försäljningen av dessa icke strategiska fastigheter. Vår långsiktiga plan är att investera i fastigheter i prioriterade tillväxtmarknader med inriktning på främst kontor, men även industri/lager och handel. I och med försäljningen av dessa två fastigheter lämnar vi hotellsegmentet, säger Kungsledens transaktionschef Ylva Sarby Westman.

Fastighetsvärlden Idag           2014-10-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed