Content page
Prologis tecknar nytt hyresavtal med DHL | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Prologis tecknar nytt hyresavtal med DHL

Prologis har tecknat ett hyresavtal med DHL Exel Supply Chain om ytterligare 6.000 kvadratmeter i Prologis Park Göteborg i området Arendal.

– DHL hyr över en miljon kvadratmeter logistikyta av Prologis i olika länder och är därmed vår största kund globalt. Även i här Sverige är DHL vår största kund och vi är glada över att få utökat förtroende på den svenska marknaden, säger Allan Lavén, regiondirektör för Prologis Norden.

Prologis Park Göteborg omfattar för närvarande cirka 53.000 kvadratmeter. DHL Exel Supply Chain, som redan är en av hyresgästerna där, kommer att hyra de ytterligare 6 000 kvadratmeterna i parkens fjärde byggnad som just nu byggs. Byggnaden, på totalt 15.000 kvadratmeter, förväntas bli klar för inflyttning i december.

– Prologis Park Göteborg har ett strategiskt bra läge i anslutning till Göteborgs Hamn och vi välkomnar Prologis senaste satsning i området, säger Alexander Söderberg, Business Director Sweden South, DHL Supply Chain.

Prologis är en ledande leverantör av logistikfastigheter i Sverige, med cirka 354000 kvadratmeter logistik- och distributionsyta som alla är fullt uthyrda för tillfället. En större vakans väntar dock snart i Örebro när en stor hyresgäst flyttar.

Fastighetsvärlden Idag 2014-10-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed