Content page
Magnolia säljer över 400 hyresrätter | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Magnolia säljer över 400 hyresrätter

Ska vara klara 2016. SEBs fastighetsfond Domestica II förvärvar 401 hyresbostäder som är under uppförande i centrala Norrköping och Kungsängen av Magnolia Bostad. NCC bygger bostäderna som är klara för inflyttning 2016. Magnolia Bostads nyproduktion i Kungsängen omfattar totalt 133 moderna hyreslägenheter, med en total boyta på över 7.800 kvm. I Norrköping uppförs 268 hyresrätter med en boyta på 16.600 kvm.

Med den här affären får våra omsorgsfullt utvecklade hyresbostäder en långsiktig och stark ägare i Domestica II. Vi strävar mot att fortsätta utveckla vårt samarbete, säger Andreas Rutili, VD på Magnolia Bostad.

Richard Gavel, Portföljförvaltare på Domestica II, SEB Real Estate:

Det är glädjande att kunna förvärva en så stor volym hållbara bostäder och vi hoppas kunna fortsätta att genomföra liknande förvärv i lägen med stark underliggande efterfrågan.

Fastighetsvärlden Idag           2014-10-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed