Content page
NCC får uppdrag i Trelleborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NCC får uppdrag i Trelleborg

Efter 45 år får Trelleborg tillbaka sin persontågstrafik. Om drygt ett år kommer Skånes regionala Pågatåg att rulla in i gamla stationshuset och intill bygger NCC nu en bussterminal och cykelparkeringar till stadens nya resecentrum. Trafikverkets order är värd nära 42 miljoner kronor.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

NCC får uppdrag i Trelleborg

Efter 45 år får Trelleborg tillbaka sin persontågstrafik. Om drygt ett år kommer Skånes regionala Pågatåg att rulla in i gamla stationshuset och intill bygger NCC nu en bussterminal och cykelparkeringar till stadens nya resecentrum. Trafikverkets order är värd nära 42 miljoner kronor.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed