Content page
Profi och SSM gör bostäder av ”turbinhallen” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Profi och SSM gör bostäder av ”turbinhallen”

200 bostäder när Modecenter flyttar till InfraCity. Centralkvarteret i Järla Sjö – Nacka, fastigheten Sicklaön 145:19 och vanligen kallat turbinhallen, ska utvecklas med 200 nya bostäder. Det kommer att ske via ett av SSM och Profi Fastigheter 50/50-ägt bolag.

Turbinhallen är Gustaf de Lavals historiska fabrikslokaler som sedan 2006 till stora delar använts av Stockholms Modecenter. Den verksamheten kommer att flyttas till InfraCity, som också ägs av Profi. Den flytten kommer att ske under 2015.

– Vi ser fram emot att tillsammans med SSM utveckla Centralkvarteret till en levande stadsdel med mer än 200 unika bostäder och lokaler som på ett varsamt sätt kompletterar den befintliga miljön i Järla sjö, säger Thomas Sipos, vVD på Profi Fastigheter.

Fastighetsvärlden Idag 2014-10-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed