Content page
Nod i Kista invigt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nod i Kista invigt

På torsdagen invigdes Atrium Ljungbergs unika mötesplats Nod i Kista. Belägen mitt i ett av världens största IT-kluster ska Nod bidra till att stärka innovationskraften och sänka trösklarna mellan forskning, utbildning och innovation, företagande och entreprenörskap.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Nod i Kista invigt

På torsdagen invigdes Atrium Ljungbergs unika mötesplats Nod i Kista. Belägen mitt i ett av världens största IT-kluster ska Nod bidra till att stärka innovationskraften och sänka trösklarna mellan forskning, utbildning och innovation, företagande och entreprenörskap.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Nod i Kista invigt

På torsdagen invigdes Atrium Ljungbergs unika mötesplats Nod i Kista. Belägen mitt i ett av världens största IT-kluster ska Nod bidra till att stärka innovationskraften och sänka trösklarna mellan forskning, utbildning och innovation, företagande och entreprenörskap.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Nod i Kista invigt

På torsdagen invigdes Atrium Ljungbergs unika mötesplats Nod i Kista. Belägen mitt i ett av världens största IT-kluster ska Nod bidra till att stärka innovationskraften och sänka trösklarna mellan forskning, utbildning och innovation, företagande och entreprenörskap.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed