Content page
NCC bygger 401 hyresrätter åt Magnolia för 450 MSEK | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NCC bygger 401 hyresrätter åt Magnolia för 450 MSEK

NCC bygger totalt 401 hyresrätter för Magnolia Bostads AB. Det ena bostadsprojektet omfattar 268 lägenheter i Norrköping och det andra 133 lägenheter i Kungsängen i Upplands Bro, norr om Stockholm. Det totala ordervärdet uppgår till cirka 450 MSEK.

I Norrköping byggs hyresrätterna intill Norrköpings fotbollsarena. Husen är NCC:s egenutvecklade koncept Folkboende och P303. Koncepten kännetecknas av prisvärda lägenheter med bra kvalitet och design samt låg energiförbrukning.

– Norrköping får nu ett stort tillskott av eftertraktade hyreslägenheter i ett nytt område med både punkt- och lägre flerfamiljshus, lamellhus, säger Svante Hagman, affärsområdeschef för NCC Construction Sweden.

Planerad byggstart är december 2014 och de första lägenheterna beräknas bli klara i maj 2016. Hela området står klart i december 2016.

I Kungsängen i Upplands Bro byggs hyreslägenheter enligt konceptet Folkboende med fristående punkthus. Bostäderna är ytsmarta och har låg energiförbrukning.

Planerad byggstart är december 2014 och de första lägenheterna blir klara för inflyttning i april 2016.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed