Content page
Ulrich John säljer stort bestånd till Rikshem | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ulrich John säljer stort bestånd till Rikshem

43 samhällsfastigheter i Stockholmsområdet byter ägare. Rikshem förvärvar 43 samhällsfastigheter med total yta om 23 318 kvm. Säljare till fastigheterna är Ulrich John som bland annat ägt fastigheter via Frösundaviksparken AB.  Fastighetsvärlden bedömer fastighetsvärdet till omkring en halv miljard.

Fastigheterna ligger främst i Stockholmsområdet, bland annat i Bagarmossen och vid Gullmarsplan. I förvärvet ingår också areal om drygt 180 000 kvm vilket kommer att möjliggöra bostadsbyggande. Det kan resultera i en fördubbling av den uthyrningsbara arean i det förvärvade beståndet.

Wistrand var juridisk rådgivare till säljaren.

Fastighetsvärlden Idag 2014-10-01

MER stenafastigheter.se

Comments are closed