Content page
NP3 rekryterar till huvudkontoret och Luleå | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NP3 rekryterar till huvudkontoret och Luleå

Rekryterar två. NP3 har rekryterat en projekt- och förvaltningsansvarig på huvudkontoret i Sundsvall samt en affärsansvarig i Luleå. Josef Andersson som fått tjänsten som projekt- och förvaltningsansvarig kommer närmast från kommunala bolaget Drakfastigheter där han varit projektledare. I Luleå har Inger Niva rekryterats som affärsansvarig och Inger kommer närmast från Fastighetsägarna.

– Tillsammans med de tre medarbetarna som vi rekryterade i Umeå via Kungsledenaffären så har NP3 nu en god närvaro i samtliga av NP3s huvudorter. Vi stärker oss dessutom i förvaltningen och i de projekt och hyresgästanpassningar som vi bedriver vilket är glädjande, säger Andreas Nelvig VD för NP3.

Fastighetsvärlden Idag            2014-09-29

MER stenafastigheter.se

Comments are closed