Content page
Kungsbacka vill växa med 11.000 kvm handel | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kungsbacka vill växa med 11.000 kvm handel

Ortens största galleria ska bli ännu större. Fastighetsägaren Aranäs vill bygga ut sin galleria Kungsmässan i Kungsbacka med 11 000 kvm handel. Det blir ett stort tillskott med tanke på att gallerian idag är 28 000 kvm stor.

– Vi har ett stort etableringstryck på Kungsmässan. De befintliga hyresgästerna vill ha mer yta och många nya aktörer vill komma in, säger Jonas Håkansson, VD på Aranäs och uppskattar att 15 till 20 nya butiker ska kunna öppna i gallerian.

Förhoppningen är att ha en detaljplan klar nästa år och kunna vara igång med byggnationen hösten 2015.

Fastighetsvärlden Idag 2014-09-26

MER stenafastigheter.se

Comments are closed