Content page
Selinbolag gör mindre förvärv i Malmö | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Selinbolag gör mindre förvärv i Malmö

Bygger om till skola. Kunskapsporten, ett dotterbolag till Erik Selin Fastigheter, har förvärvat fastigheten Styckmästaren 28 i Malmö (se karta) av Fastighets AB Valencia. Bakom Valencia finns ett bolag som själva driver verksamhet i fastigheten som omfattar cirka 3.000 kvm uthyrningsbar yta. Fastigheten är uthyrd till restaurangen Vagabond och ett antal företag i konsult- och servicebranschen. Parterna vill inte uppge köpeskillingen.

– Vi räknar med att kunna renovera och utveckla fastigheten till att rymma antingen lågstadie eller förskola. Efter renoveringen så kommer hyresnivån att ligga kring cirka 2 000 kronor per kvm, säger Joakim Ollén, VD i Kunskapsporten till Fastighetsvärlden.

Fastighetsvärlden Idag 2014-09-24

MER stenafastigheter.se

Comments are closed