Content page
Knut Olsson Fastigheter hyr ut 7.000 kvm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Knut Olsson Fastigheter hyr ut 7.000 kvm

Kontrakt med Migrationsverket till 2018. Sollentunabolaget Knut Olsson Fastigheter har tecknat ett avtal med Migrationsverket om 7.050 kvm i Märsta i Sigtuna kommun. Grundhyran är 8,5 miljoner kronor årligen, vilket ger 1.200 kr/kvm. Kontraktet sträcker sig till maj 2019. Tidigare har den aktuella fastigheten inhyst polishuset i Märsta och Arlanda stad kontorshotell.

Knut Olsson Fastigheter är ett familjeägt bolag som har sina rötter i mer än 90 år av entreprenörskap. På 1950-talet inköptes de första husen som då inhyste den mekaniska verkstaden Kocoverk. Fastighetsbeståndet finns längs E4 mellan Sollentuna och Arlanda stad. Företaget ägs och drivs av syskonen Marie Hillström och Mikael Olsson, som är barn till Knut Olsson. Huvudkontoret finns i Sollentuna.

Fastighetsvärlden Idag 2014-09-24

MER stenafastigheter.se

Comments are closed