Content page
Skövdebostäder tilldelas Sabos bopris | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skövdebostäder tilldelas Sabos bopris

Skövdebostäders satsning på både hus och hyresgäster ger bolaget Sabos bopris 2014. - Skövdebostäder har i samband med renoveringar tänkt längre än många andra när det gäller hållbarhet och människors hälsa. Bolagets arbete är en sporre för andra som vill utveckla sin förvaltning, säger Susanna Haby, juryns ordförande och ledamot i Sabos styrelse.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Skövdebostäder tilldelas Sabos bopris

Skövdebostäders satsning på både hus och hyresgäster ger bolaget Sabos bopris 2014. - Skövdebostäder har i samband med renoveringar tänkt längre än många andra när det gäller hållbarhet och människors hälsa. Bolagets arbete är en sporre för andra som vill utveckla sin förvaltning, säger Susanna Haby, juryns ordförande och ledamot i Sabos styrelse.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed