Content page
Nya avskrivningsregler medför inte höjda avgifter i bostadsrättsföreningar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nya avskrivningsregler medför inte höjda avgifter i bostadsrättsföreningar

Förbudet mot progressiv avskrivning i bostadsrättsföreningar innebär inte i sig att föreningarna måste höja avgifterna för medlemmarna. Den slutsatsen drar professorerna Daniel Stattin och Carl Svernlöv i en utredning av de nya avskrivningsreglerna. HSB ser positivt på klargörandena.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Nya avskrivningsregler medför inte höjda avgifter i bostadsrättsföreningar

Förbudet mot progressiv avskrivning i bostadsrättsföreningar innebär inte i sig att föreningarna måste höja avgifterna för medlemmarna. Den slutsatsen drar professorerna Daniel Stattin och Carl Svernlöv i en utredning av de nya avskrivningsreglerna. HSB ser positivt på klargörandena.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed