Content page
Newsec får uppdrag om 400.000 kvm från Redito | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Newsec får uppdrag om 400.000 kvm från Redito

Ny storköpare ger Newsec ett nytt uppdrag. Newsec har tecknat förvaltningsavtal med Redito avseende bolagets svenska fastighetsbestånd om 168 fastigheter med en samlad yta av cirka 400.000 kvm. Avtalet är ett helhetsuppdrag som omfattar förvaltning, uthyrning, redovisning samt konsolidering av Reditos finska bestånd och löper till 2018.

Det handlar om de fastigheter som ingår i bolaget Trophi som ägs av Tredje AP-fonden.

– Vi är väldigt stolta att Redito, som för övrigt blir ny kund till Newsec, valt oss för detta omfattande uppdrag. Det visar att vi har ett attraktivt erbjudande och tillhandahåller den bästa förvaltningslösningen på marknaden. Vi ser fram emot ett långt och värdeskapande samarbete”, säger Andreas Nylund, uppdragsansvarig vid Newsec Asset Management.

De 168 fastigheterna är till största delen belägna i mellersta samt södra Sverige. Fastighetsbeståndet omfattar främst livsmedelsbutiker med ICA, Coop, Bergendahls och Axfood som hyresgäster.

Fastighetsvärlden Idag 2014-09-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed