Content page
Concent anställer ny CFO och projektutvecklare | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Concent anställer ny CFO och projektutvecklare

Den 17 september tillträder Andreas Hultgren som ny CFO för Concent. Han har bred bakgrund som CFO och internationell erfarenhet från både börsbolag och Private Equity. Hultgren har tidigare arbetat på bland annat SCA, Astra Zeneca, Madeo och Philips. Han har även arbetat med att förbereda företag inför en börsnotering, en resa han nu även får göra med Concent.

Sara Johansson har anställts som Projektutvecklare inom affärsområdet fastighetsutveckling. Där ligger fokus på nyckelfärdiga hyresrätter, äganderätter och bostadsrätter i stor- och universitetsstäder som Stockholm, Uppsala, Göteborg och Lund. Sara Johansson kommer nu närmast från ALM Equity där hon arbetat med både projektutveckling och projektledning. Hon är i botten civilingenjör och har tidigare arbetat på Stockholm Stad och Värmdö kommun.

– I strävan att bli den ledande och mest effektiva skaparen av hem och mötesplatser har vi nu rekryterat två personer med bred och lång erfarenhet. På detta sätt kommer vi ge våra kunder den service som efterfrågas. Andreas och Saras kunskaper är oerhört värdefulla för oss i vår fortsatta tillväxt, säger Stefan Carlsson, VD på Concent.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed