Content page
Tommy Hilfiger öppnar butik på Avenyn | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tommy Hilfiger öppnar butik på Avenyn

Den sista november 2014 utökas modeutbudet på Avenyn i Göteborg då det amerikanska klädmärket Tommy Hilfiger flyttar in i Wallenstams nya lokaler på Avenyn 31-35.  Butiken som blir den första Tommy Hilfiger-butiken i Göteborg kommer att erbjuda kollektionerna denim och tailored.

– Tommy Hilfiger är ett internationellt känt varumärke som står för mode och kvalitet i framkant, precis det vi söker för etablering på Avenyn. Ytterligare ett steg mot att göra Avenyn till en attraktiv mötesplats är härmed taget säger Thomas Dahl, vVD Wallenstam.

Tommy Hilfigers butik på Avenyn är ca 300 kvm och kommer att erbjuda dam- och herrkläder samt väskor och skor. Butiken slår upp portarna i samband med julhandeln och samtidigt som grannen Nespresso öppnar sin butik.

Totalt är det 11 nya butiker och restauranger/caféer som ska ta plats på Avenyn 31-35.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed