Content page
Niam i dubbla förvärv i Helsingforsområdet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Niam i dubbla förvärv i Helsingforsområdet

Affärer med kontorshus om 30 000 kvm. Niam har förvärvat Derby Business Park, tre kontorsfastigheter om 20.000 kvm i stadsdelen Alberga i Esbo väster om Helsingfors. Det är SRV Construction Ltd som säljer. Fastigheterna är nybyggda och inhyser flera hyresgäster, däribland Siemens huvudkontor i Finland och SRV:s kontor. Catella var säljrådgivare.

SRV har verksamhet i flera finska regionorter liksom i Moskva och St Petersburg samt Tallinn.

I Finland har Niam dessutom förvärvat Voimatalo, en kontorsfastighet om 9.300 kvm i stadsdelen Kamppi i centrala Helsingfors, från AXA Real Estate på uppdrag av deras kunder. Fastigheten är nyrenoverad, inhyser flera hyresgäster och har inga vakanser.

Fastighetsvärlden Idag 2014-09-08

MER stenafastigheter.se

Comments are closed