Content page
Catella rekryterar i Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Catella rekryterar i Göteborg

”Kommer på sikt att bli partner”. Catella rekryterar Annette Utternäs som ny senior projektledare till fastighetsrådgivningen i Göteborg.

Hon tillträder tjänsten som senior projektledare på Catella den 1 oktober. Annette Utternäs kommer senast från en position som delägare och en av grundarna av Husjuristerna. Tidigare arbetade hon som jurist på SBC Sveriges Bostadsrättscentrum och innan dess på Chalmers. Hon har en jur. kand. och en magisterexamen i ekonomi.

– Vi är så glada över att Annette ska börja på Catella. Hon förstärker vårt kontor i Göteborg med kompetens inom främst fastighetsjuridik och hon kommer snabbt att kunna delta i våra pågående projekt. Annette har en fantastisk energi och kompetens, hon personifierar verkligen ordet ”Genomförandekraft” som vi använder för att visa på en av Catellas styrkor inom rådgivning. Annette kommer på sikt att bli partner på Catella, säger Anne Almlund Rosengren, chef för Catellas fastighetsrådgivning i Göteborg.

Fastighetsvärlden Idag 2014-09-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed