Content page
Briggen hyr ut i Tetra Paks tidigare huvudkontor | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Briggen hyr ut i Tetra Paks tidigare huvudkontor

Briggen hyr ut 1.820 kvm i fastigheten Jöns Petter Borg 9 på Hedvig Möllers gata i södra Lund. Det är nära hälften av kontorsytorna i byggnaden som tidigare var Tetra Paks huvudkontor. Det är ett 6-årigt hyresavtal som har tecknats med Fordonsdata, IT-leverantör av affärssystem för fordonsbranschen. Företaget  kommer att hyra 1.820 kvm på plan två och tre i fastigheten. Inflyttning sker den 1 januari 2015.

Sedan tidigare hyr Bravida 1800 kvm i fastighetens lagerdel och de planerar att ta lokalen i bruk i början av nästa år.  Briggen har även förlängt avtalet med Solar Sverige AB som hyr 1.180 kvm.

– Det känns oerhört trevligt att välkomna två nya kunder till Briggen och att kunna erbjuda Solar en bättre lokal. Vi lovar att vi ska göra allt för att skapa utomordentligt trivsamma arbetsplatser åt dem, säger Thomas Persson, fastighetschef på Briggen.

Briggen investerar nu 40 mkr i renovering av fastigheten och hyresgästanpassning. Dessutom certifieras byggnaden enligt Miljöbyggnad nivå silver.

Fastighetsvärlden Idag 2014-09-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed