Content page
Index International rekryterar CIO | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Index International rekryterar CIO

Vill växa vidare. Peter Egli blir ny Chief Investment Officer på Index International med uppdrag att utveckla bolagets finansiering. Egli är 51 år och kommer senast från en tjänst som Senior Advisor på Real Competence. Före det har han en lång karriär bakom sig i fastighetsbranschen hos bland annat Spintab, SBAB, DnB och NordDeutsche Landesbank.

Index International sjösatte i januari en ny affärsplan med ambitionen att öka takten och producera 400 hyreslägenheter och minst 200 bostadsrätter om året fram till 2017.

– Planen ligger fast liksom utvecklingstakten. Med Peters kompetens och erfarenhet från bank- och finansindustrin kommer vi att kunna växla upp ytterligare, förklarar Marie-Louise Alamaa, VD på Index International AB.

Fastighetsvärlden Idag         2014-08-29

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed