Content page
FastPartner hyr ut 6.100 kvm i Gävle | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

FastPartner hyr ut 6.100 kvm i Gävle

Fyller Ericsson gamla lokaler. FastPartner har tecknat ett 15-årigt hyreskontrakt med Gavlegårdarna på cirka 6.100 kvadratmeter i fastigheten Hemsta 11:11/15:7. Kontraktet börjar preliminärt löpa den 1 mars 2015. Lokalerna kommer att anpassas för att inrymma Gavlegårdarnas huvudkontor, kundcentrum, garage och verkstad.

Fastigheten Hemsta 11:11/15:7, där Ericsson hade sin Gävlefabrik, består av tre stycken byggnader om totalt cirka 45.000 kvadratmeter. Sedan tidigare finns Grönlunds Trafikskola, Byggnadsautomation och FastPartners regionkontor i en av byggnaderna.

– En mycket viktig uthyrning för vårt fortsatta utvecklingsarbete med Hemsta-fastigheten, säger Sven-Olov Johansson, VD för FastPartner.

 Fastighetsvärlden Idag       2014-08-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed