Content page
DTZ rekryterar inom värdering | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

DTZ rekryterar inom värdering

Sara Ekstrand och Louise Magnusson har anställts som värderare på DTZ. Sara Ekstrand kommer närmast från en tjänst som projektingenjör på Skanska Sverige AB, där hon bl.a. arbetat med bygget av Nya Karolinska i Solna. Dessförinnan arbetade hon som projektledare på SWECO. Sara har en civilingenjörsexamen från Lunds Tekniska Högskola och har även studerat bl.a. projektledning i Wien.

Louise Magnusson avslutade i våras Samhällsbyggarlinjen på KTH med inriktning mot fastighetsutveckling och finansiella tjänster. I sitt examensarbete och i sin kandidatuppsats fokuserade hon på olika frågeställningar avseende köpcentrum och gallerior.

– Vi är marknadsledande inom värdering och vår strategi är att ständigt ligga i framkant med bäst underbyggda värderingar. Genom rekryteringen av Sara och Louise breddar vi oss ytterligare, säger Sven Erik Hugosson, Head of Valuation.

Fastighetsvärlden Idag         2014-08-26

MER stenafastigheter.se

Comments are closed